woensdag 2 februari 2011

Haar

Morgen ga ik naar de kapper, en niet zomaar om wat dooie puntjes bij te laten knippen. Het gaat eraf! Ik heb in mijn leven al wel vaker kort haar gehad. Een kleine geschiedenis:

Hier was ik 3,5 jaar oud, dit is op de bruiloft van mijn ouders


Onderstaande foto is genomen toen ik in de eerste klas van de middelbare school zat (2004), het was toen net geknipt en ik had wat rode plukjes.


2005: met carnaval: (paars gekleurd!)


Eind april:


In juli:


Oktober:


December:


Vanaf hier liet ik het groeien.
December 2006:


Juni 2007:


En in september weer naar de kapper!
Voor


Na


Van 2008 heb ik geen interessante foto’s… het wordt steeds een beetje langer.
April 2009:


Oktober:


Juni 2010, met rechte pony:


En februari 2011:


En nu wil ik het dus weer kort. Heb je hier een mening over of tips? Wees dan snel, want mijn afspraak is morgen om 10.20 al! :)

Liefs
Anne

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Anne, je weet dat ik een ongezouten mening heb he! Hahah, ik las toevallig je blog en ik zeg: lang! Mocht je toch overwegen om het kort te knippen, is dan een schuine pony eens een idee? Dan kun je je scheiding eens aan de zijkant dragen ;) misschien heb je niks aan mijn stomme tips of mening maar toch graag gedaan! Groetjes Yvonne Wouters (remember me ;)... )

Anne zei

Hoi Yvonne, natuurlijk ken ik je nog! Leuk dat je mijn blog (af en toe) leest :) Ik zal eens aan de kapper vragen wat hij denkt, er zijn namelijk wel meer mensen die zeggen dat ik het lang moet houden.. misschien iets er tussenin ;) Ik zal vanmiddag foto's plaatsen van het eindresultaat!